Persbericht

15 maart, 2011

Avanade en Accenture ontvangen meeste Microsoft Gold Competenties

~ Gold Competenties zorgen ervoor dat Accenture en Avanade organisaties kunnen helpen bij het behalen van resultaten op het Microsoft-platform ~

Avanade en Accenture hebben onlangs 21 Microsoft Gold Competenties behaald. Dit zijn er meer daniedere andere partner in het Microsoft Partner Network (MPN)-programma. De gold-status staat voor de kennis van Avanade en Accenture op het gebied van Microsoft-technologieën en -diensten. Daarnaast werken de organisaties samen zodat klanten wereldwijd de beste resultaten kunnen behalen met hun Microsoft-producten. Bovendien bezitten de consultants van Avanade en Accenture ruim 13.000 Microsoft-certificaties. Dat is het grootste aantal certificaties per medewerker vergeleken met iedere andere service-aanbieder.

De tienjarige samenwerking tussen Accenture, Avanade en Microsoft levert zakelijke en technologische inzichten waarmee organisaties prestaties kunnen verbeteren.Verder worden zij ondersteund door bewezen bedrijfsoplossingen en -diensten. Avanade's en Accenture's constante focus op het Microsoft-platform biedt inzicht, innovatie en deskundigheid in het leveren van brede zakelijke IT-oplossingen voor grote organisaties wereldwijd.

Het volledige Engelstalige persbericht is te vinden op: http://bit.ly/g2BIld

BERICHT VOOR DE REDACTIE