Ingezonden persbericht


Helden Van . Nu eerste zakelijke provider op Fiber to the Home

Duidelijke en overzichtelijke telefoon- en internetdiensten voor zakelijk Nederland

Haarlem, 15 maart 2011 - Vandaag start de eerste zakelijke provider van zakelijke telecommunicatie- en internetdiensten op FTTH: Helden Van . Nu. Deze provider biedt eenvoudige en heldere oplossingen op glasvezel voor bedrijven uit het Midden- en Klein Bedrijf. Helden Van . Nu richt zich op die gebieden waar reeds of zeer binnenkort glasvezel infrastructuur wordt aangeboden.

Helden Van . Nu biedt een duidelijk en transparant aanbod voor internet en telefonie. Het glasvezelnetwerk, ook bekend als Fiber to the Home, wordt in steeds meer plaatsen in Nederland uitgerold en het aantal aanbieders van internet en telefonie op glasvezel neemt steeds meer toe. Voor ondernemers was er tot op heden geen aanbieder op dit netwerk met een compleet zakelijk portfolio. Met duidelijke en transparante pakketten voor de ondernemer verwacht Helden Van . Nu in de zeer competitieve telecom markt een aanvulling te zijn. Helden Van . Nu biedt oplossingen voor internet, telefonie, pinnen, ISDN, camerabewaking en online back-up.

De vraag naar een snelle internetverbinding en veel bandbreedte neemt iedere dag toe. Glasvezel biedt in principe onbeperkte bandbreedte en is daarom bij uitstek de toekomstvaste investering voor iedere ondernemer. De bandbreedtes die op dit moment aangeboden worden gaan tot wel 100 Mbps. Glasvezel is in prijs gelijk aan een 'gewone' DSL-lijn en biedt in veel gevallen met bellen en internet ook nog eens een forse besparing. Ondernemers vragen dus steeds vaker om glasvezel. Helden Van . Nu biedt al vanaf ¤49,95 complete telefonie- en internetpakketten.