Gemeente Bronckhorst
---


Zwemseizoen 2011 start in april

Neem een frisse duik in de Bronckhorster zwembaden! De gemeentelijke zwembaden in Bronckhorst gaan weer open in april. Het Burg. Kruijffbad in Steenderen op 17 april, het Elderink in Hengelo en het Hessenbad in Hoog-Keppel op 25 april. Inwoners van Bronckhorst kunnen voor het zomerseizoen een abonnement bestellen, die toegang geeft tot alle gemeentelijke openluchtzwembaden en zwembad In de Dennen in Vorden.

Voorverkoop zwemabonnementen 2011
Met het zwemseizoen in aantocht kunt inwoners hun zwemabonnement weer voordelig aanschaffen in de voorverkoop en besparen dan bijna 20% op de geldende prijs bij normale verkoop. Tot 10 april a.s. kunnen zij een zwemabonnement aanvragen en betalen via www.bronckhorst.nl. Het is ook mogelijk het aanvraagformulier te downloaden, in te vullen en op te sturen. De formulieren liggen ook bij de sporthallen in Steenderen, Hoog-Keppel en Hengelo en in het gemeentehuis in Hengelo.

Toegangspas voor alle Bronckhorster buitenbaden
Van inwoners die in het bezit zijn van een toegangspas van vorig jaar en die nu een nieuw of ander soort abonnement aanvragen, wordt het pasje verlengd. Naast het opsturen van het ingevulde formulier hoeven zij niets meer te doen. Het abonnement wordt verlengd of gewijzigd en het pasje geeft weer toegang tot de zwembaden. Inwoners die nog niet in het bezit zijn van een pasje moeten het formulier opsturen en kunnen bij het eerste bezoek aan één van de zwembaden bij de kassa een pasje met pasfoto laten maken.

Zwemlessen
De zwembaden in Bronckhorst bieden ook diverse zwemlessen aan. Voor het nemen van zwemles is een zwemabonnement verplicht en de zwemles moet bij de opgave vooraf worden betaald. De opgave en betaling gaat op dezelfde wijze als bij de aanvraag van een zwemabonnement.

Meer informatie over de Bronckhorster zwembaden, abonnementen, zwemlessen, openingstijden en tarieven is te vinden op www.bronckhorst.nl.

Hengelo (Gld), 15 maart 2011