Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl

Amersfoort, 15 maart 2011

Winnaars Nationale Overdekte Veteranen Kampioenschappen bekend

Van maandag 7 tot en met zondag 13 maart werden de Nationale Overdekte Veteranen Kampioenschappen 2011 gespeeld. Het toernooi vond voor het tiende achtereenvolgende jaar plaats op de indoorbanen van Tulip Tennis Center te Hilversum. Bij de dames werd gespeeld in de leeftijdscategorieën van 35+ t/m 75+, bij de heren van 35+ t/m 90+.

In totaal deden ruim 375 veteranentennissers in maar liefst 44 verschillende onderdelen een gooi naar de titel in het enkel- en dubbelspel. Na een succesvolle week met veel spannende wedstrijden kwamen er in het enkelspel in totaal 21 winnaars uit de bus.

Op vrijdag 11 maart werd voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis de categorie herenenkel 90+ gespeeld. De heer Karel Lemstra versloeg hierin in de finale met een beslissende super tiebreak de heer Frans Goosen. (6-2, 6-7 10-5). Ook de voorzitter van de KNLTB, Rolf Thung, viel in de prijzen. In de herenenkel 60+ was hij in de finale te sterk voor Adnan Hoesintalib met 6-3 6-3.

Hieronder ziet u de winnaars van de verschillende leeftijdscategorieën in het enkelspel. De volledige uitslagen van de NOVK staan op www.knltb.nl/topveteranen