Morpheus Instituut introduceert nieuwe methode tegen faalangst


Amstelveen, 20110315 -- ‘Pak zelf je faalangst aan’ is de titel van het boek, waarmee het Morpheus Instituut in Amstelveen een nieuwe en effectieve methode introduceert tegen faalangst.

Auteur Jan Heering, tevens Master Coach, trainer en oprichter van het Morpheus Instituut, beschrijft op een duidelijke wijze hoe je faalangst op een eenvoudige en snelle manier kan aanpakken. Door middel van de Emotionele Bevrijding methode, gebaseerd op de nieuwste inzichten in de onderliggende oorzaak van emotionele klachten, boek je snel resultaat en kan iedereeen dit toepassen.

In deze nieuwe methode, ondersteund met veel afbeeldingen, wordt alles stap voor stap en op heldere wijze uitgelegd. Met de gegeven informatie kan je direct aan de slag. Bovendien bestaat er de mogelijkheid tot het downloaden van drie buitengewone extra modules. Deze omvatten manuals en oefeningen voor een nog beter resultaat.

Zo heb je de 'Presteer makkelijk met Morpheus-manual', negen effectieve, snel toe te passen en vlug werkende technieken,goed voor bij de aanloop naar het moment dat je de prestatie moet neerzetten en tijdens de prestatie zelf. 'De Noodstop' , waarmee je hevige emoties snel kunt verminderen; handig bij acute stress-, angst- en paniekmomenten en met 'De-30-seconden- stressoplosser' kan de stress in enkele ogenblikken verdreven worden.

Na vele jaren van scholing, onderzoek en ontwikkeling is Jan Heering van het Morpheus Instituut erin geslaagd een eenvoudige zelfhulpmethode te ontwikkelen, de Emotionele Bevrijdingmethode (EB), die door iedereen gebruikt kan worden.

'Faalangst kan je behoorlik dwarszitten in je leven. Het weerhoudt je ervan om goed te presteren op die momenten dat het nodig is. Je presteert op belangrijke momenten ver onder je niveau door je angst', aldus de auteur. 'Gelukkig kan je met behulp van de technieken uit dit boek je angst om te falen vlug achter je laten. Met behulp van de aangereikte technieken ben je in staat om je faalangst, waar je iedere keer weer tegen aan loopt, met succes aan te pakken. In de strijd tegen faalangst wordt de praktische inhoud inzichtelijk gemaakt met eenvoudige en doeltreffende technieken'

Het Morpheus Instituut zet zich in om mensen de vrijheid te geven en te laten kiezen voor het leven dat zij willen leven; een gezond leven, vrij van belemmeringen op mentaal en emotioneel gebied.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
Morpheus Instituut
E: morpheusinstituut@gmail.com





Ingezonden persbericht