Perfectsmile introduceert eigen Whitening Tandpasta


Amstelveen, 20110317 -- Tandenclinic Perfectsmile introduceert na jarenlange ervaring met het bleken van tanden een eigen Whitening Tandpasta. Deze Perfectsmile tandpasta is vooral ook effectief wanneer het wordt gebruikt in combinatie met een professionele bleekbehandeling.

De nieuwe Cosmetic Whitening Tandpasta van Perfectsmile maakt de tanden merkbaar witter en beschermt ze door middel van een revolutionaire technologie. De nano partikels uit de ingrediënten vullen kleine deukjes in het glazuur en maken de tanden mooi glad en stralend. Bovendien wordt het tandglazuur versterkt door een hoog percentage Xylitol. De effectiviteit van Xylitol is wetenschappelijk aangetoond. De Perfectsmile tandpasta is overigens mede ontwikkeld door tandartsen.

Perfectsmile Cosmetic Whitening Tandpasta is geschikt voor dagelijks gebruik door volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar oud, schuurt het tandglazuur niet en zorgt vanzelfsprekend voor een frisse adem en uitstekende bescherming tegen gaatjes.

De Perfectsmile tandpasta is verkrijgbaar bij alle Perfectsmile Clinics en in de webshop op http://www.perfectsmile.nl/tandpasta. In de toekomst ook via de grotere retail, zoals de parfumerie en drogist.

Meer informatie op Perfectsmile.nl/tandpasta of bel 0900 - 777 777 5 (lokaal tarief).

Over Perfectsmile
Perfectsmile is een keten van zes klinieken en laagdrempelige glimlachwinkels in Amstelveen, Breda, Den Haag, Maastricht, Hilversum en Eindhoven. Daar worden controles en mondhygiëne gecombineerd met esthetische tandheelkunde zoals tanden bleken, het plaatsen van porseleinen schildjes (PerfectVeneers) en de onzichtbare beugel van Invisalign.