Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 10 maart 2011

15 MAART: NATIONALE HOERENDAG

MANUEL BROEKMAN GEEFT HET GOEDE VOORBEELD IN SPUITEN EN SLIKKEN

Het leven van een hoer gaat niet altijd over rozen. Dus verdienen ze een bloemetje. BNN heeft 15 maart uitgeroepen tot de Nationale Hoerendag. Een feestelijke dag waarop hoeren in het hele land in het zonnetje worden gezet door hoerenlopers, buurtbewoners, vrienden en familie. In Spuiten en Slikken peilt Manuel Broekman alvast of de meiden er zin in hebben. Hij gaat langs op de Wallen om bossen bloemen uit te delen en geeft het goede voorbeeld bij een van de dames op de kamer. Spuiten en Slikken is zondag 13 maart om 22.50 uur te zien bij BNN op 3.

Secretaresses en vrijwilligers worden ieder jaar extra bedankt voor hun dienstbaarheid, maar het meest dienstbare beroep ter wereld wordt nog vaak vergeten. Volgens Manuel is de speciale verwendag voor hoeren dus hard nodig. Manuel: 'Natuurlijk willen hoerenlopers deze hardwerkende vrouwen vooral nemen, maar op de Nationale Hoerendag is het juist de bedoeling iets te geven. Een bosje bloemen, een fles bubbels of een boekenbon. Het doet er eigenlijk niet toe wat, als je jouw favoriete dame maar een onvergetelijke dag bezorgt!'

Ook online laat BNN de meisjes van plezier niet in de kou staan. Op spuitenenslikken.bnn.nl kun je natuurlijk je waardering voor die hardwerkende dames kwijt, maar ook alles lezen over het oudste beroep ter wereld. Want achter de betaalde seks gaat nog een hele industrie verborgen. Spuiten en Slikken duikt er in!