Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

BUBBLE TEA, TRADITIONELE DANS EN TAIWANESE KUNST IN MAGNA PLAZA

AMSTERDAM MAAKT KENNIS MET TAIWAN

Amsterdam, 15 maart 2011 - Amsterdams bekendste shopping centrum Magna Plaza stond gisteren geheel in het teken van Taiwan. Speciaal uit dit Aziatische eiland overgekomen dansers en kunstenaars lieten Amsterdam meegenieten van hun rijke cultuur. Ruim 350 bezoekers genoten onder meer van een silhouet artist, prachtige dansshows, en een wel heel bijzonder drankje: bubble tea. Als klap op de vuurpijl werd een reis voor twee personen naar Taiwan verloot.

Een groot deel van de bezoekers kwam op het evenement af uit nieuwsgierigheid. Eline (21): "Ik ben in een aantal Aziatische landen geweest, maar Taiwan heb ik nog nooit bezocht. Het lijkt me erg leuk, en écht iets anders!" Maar er waren ook ervaren Taiwan-reizigers van de partij. "Het is alweer 10 jaar geleden dat ik in Taiwan was, maar de mensen hebben mij echt geraakt. Toen ik las over dit evenement dacht ik: daar moet ik heen, en die prijs moet ik winnen. Ik wil graag weer terug naar dat prachtige land!" aldus Peter (45).

Het event 'Time for Taiwan' werd georganiseerd door Taiwan Tourism Bureau, met als doel om nog meer mensen kennis te laten maken met het eiland. De aanwezigen konden gratis deelnemen aan een prijswedstrijd, mede mogelijk gemaakt door China Airlines, EVA Airways en VNC Asia Travel. Benieuwd wie de reis voor twee personen naar Taiwan en overige prijzen wint? Houd deze maand de website www.nunaartaiwan.nl goed in de gaten!



Ingezonden persbericht