Ingezonden persbericht


http://www.uvw.nl/index.php?laatste-nieuws&newsdetail=20110315-1_fotowedstrijd-en-tentoonstelling-water-beweegt-je

Dinsdag, 15. Maart 2011

Fotowedstrijd en tentoonstelling "Water beweegt je!"

De waterschappen organiseren in september en oktober in het internationale perscentrum Nieuwspoort bij de Tweede Kamer een fototentoonstelling rondom het thema water. Studenten van vakopleidingen fotografie kunnen daarvoor materiaal inzenden.

De waterschappen willen een expositie inrichten waarbij het thema "Water beweegt je!" in beeld wordt gebracht. De deelnemers worden uitgedaagd een foto te maken, waarbij zij vrij zijn op hun eigen manier leven en werken met water in beeld te brengen. De foto moet wel beweging uitstralen.

Aan deze tentoonstelling is ook een wedstrijdelement verbonden. 25 foto's worden geselecteerd voor de tentoonstelling. Uit deze foto's kiest een professionele jury een 1e, 2e en 3e prijswinnaar, waarover we in de (vak)pers publiceren. Naast de eer ontvangen de 3 winnaars een geldbedrag van maximaal ¤ 500,-.

De foto of maximaal 3 foto's kunnen uiterlijk tot 1 juni 2011 digitaal worden aangeleverd via fotowedstrijd@uvw.nl. Bijgaand vindt u het reglement van de wedstrijd,