Ingezonden persbericht


Persbericht

De Telefoongids BV uitgeroepen tot
Top Employer Nederland 2011

Erkenning voor haar prestaties op het gebied van Personeelsbeleid

Amsterdam, 15 maart 2011 - De Telefoongids BV is na onafhankelijk onderzoek van het CRF Institute, specialist op het gebied van internationaal onderzoek naar arbeidsvoorwaarden, uitgeroepen tot een van de Top Employers Nederland 2011. Dit keurmerk wordt enkel uitgereikt aan werkgevers die voldoen aan de strenge toetsingscriteria.

De Telefoongids BV is één van de 54 organisaties die dit jaar is gecertificeerd door het CRF Institute. De Telefoongids BV, zo blijkt uit het onderzoek van het CRF Institute, biedt jong talent uitstekende carrièremogelijkheden en bouwt aan een sterke bedrijfscultuur. Daarmee zorgt zij goed voor haar medewerkers.

Alle onderzochte organisaties zijn door middel van grondig onderzoek naar hun Personeelsbeleid beoordeeld op de volgende criteria: Primaire en Secundaire Arbeidsvoorwaarden, Training en Ontwikkeling, Carrièremogelijkheden en Organisatiecultuur.

De Telefoongids BV is een echte salesorganisatie waarbij er veel tijd en energie wordt gestoken in trainings-en opleidingsmogelijkheden voor iedere medewerker. Daarnaast is er voor High potentials de mogelijkheid tot het volgen van een (management) development programma. Carrièremogelijkheden zijn uitstekend en vacatures worden bij voorkeur ingevuld vanuit de high potentials.

"Wij zijn erg blij met de goede uitkomsten van het Top Employer onderzoek. Wij geven de grootste prioriteit aan het vinden van getalenteerde mensen, aangezien het talent van vandaag zorgt voor het succes van morgen" aldus Caroline van Nieuwkerk - Directeur Human Resources bij De Telefoongids BV "Zelfs in tijden van crisis en ruime arbeidsmarkt is het vinden en binnenhalen van talent een grote uitdaging. Deze certificering is voor ons een bevestiging dat wij op de goede weg zijn onze mensen en toekomstige medewerkers de inspirerende omgeving vol kansen en ontwikkelingsmogelijkheden te bieden."

De Telefoongids BV voldoet aan de strenge eisen en mag zich een jaar lang Top Employer noemen. Volgens Ruud van Es, Country Manager Benelux bij Top Employers: "De toetsing biedt organisaties kwalitatief inzicht in de eigen positie. Daarnaast is het een beproefd middel om medewerkers aan te trekken en te behouden. Vooral jonge, hoogopgeleide professionals beschouwen het keurmerk als bewijs voor goed werkgeverschap en vinden dit belangrijk in hun overweging bij de keuze voor hun toekomstige werkgever."

Over De Telefoongids BV
De Telefoongids BV is een leidend online mediabedrijf dat groei realiseert voor zijn klanten door met praktische producten mensen en bedrijven met elkaar te verbinden. Het brengt bedrijven in contact met nieuwe klanten via internet, print en mobiel en biedt gebruikers direct relevante informatie over bedrijven, producten en mensen.

De Telefoongids BV biedt verschillende diensten zoals een internetsite (www.detelefoongids.nl), regionale en lokale gidsen (Telefoongids & Gouden Gids en Lokaal Totaal) en mobiele diensten voor alle mobiele platformen.

De Telefoongids BV is onderdeel van De Telefoongids Holding BV. Deze Nederlandse groep biedt eveneens affiliate marketing (Scoot Media), outdoor reclame (Suurland Outdoor) en online marketing (Clearsense) aan. Daarnaast heeft De Telefoongids Holding BV een 50% belang in Werkspot B.V., de marktplaats voor klussen. De Telefoongids Holding BV gaat regelmatig strategische allianties aan met innovatieve partners zoals Tupalo, Marktplaats en Skype.

De Telefoongids Holding BV is onderdeel van European Directories. European Directories is actief in Nederland, Oostenrijk, Finland, Denemarken, Zweden, Tjechië, Slowakije, Polen en Gibraltar. European Directories heeft circa 4,700 werknemers en bedient meer dan 700,000 klanten. Voor meer informatie: http://over.detelefoongids.nl/onsbedrijf.html

Over Top Employers
Sinds 1991 heeft het CRF Institute haar eigen onderzoek en projectmethodologie ontwikkeld. Het CRF Institute is internationaal actief in 12 landen. Ieder jaar presenteert zij de gecertificeerde organisaties en hun unieke propositie in de uitgave Top Employers. Het project Top Employers is een bewezen succes bij het aantrekken en behouden van talent bij meer dan 2500 toonaangevende bedrijven over de hele wereld. Voor meer informatie, ga naar www.topemployers.nl




Ingezonden persbericht