Algemene omroepvereniging AVRO

PERSBERICHT

Hilversum, 15-03-2011

FRIS, NIEUW EN ONLINE: MIJN AVRO
De persoonlijke pagina voor AVRO-leden is live!

AVRO lanceert vandaag Mijn AVRO, een loyaliteitsplatform voor AVRO-leden. 'Mijn persoonlijke pagina' geeft leden de ruimte om gegevens te beheren, interesses aan te geven en lidmaatschappen in te zien. Daarnaast kunnen leden zich hier aanmelden voor nieuwsbrieven en gebruik maken van bijzondere aanbiedingen op het gebied van kunst en cultuur. Iedereen kan zich voor het Panel aanmelden om een mening te geven over AVRO-formats, events en het lidmaatschap. AVRO wil Mijn AVRO als loyaliteitsinstrument inzetten om haar leden aan zich te binden. Het is een functionele omgeving, maar tegelijkertijd leuk, interessant en inspirerend.

Op de persoonlijke pagina kan iedereen die interesse heeft in de AVRO zich aanmelden. Dit is mogelijk via een bestaand AVRO-account, of via een bestaand social media account. Eenmaal aangemeld kan een gebruiker specifieke voorkeuren en interesses selecteren waarna vervolgens gepersonaliseerde content getoond wordt. Des te meer de gebruiker voorkeuren aangeeft, hoe beter content, diensten en acties op maat aangeboden worden.

De website Avro.nl heeft in januari 2011 1.567.000 bezoekers gehad (bron: STIR). Hiernaast heeft de AVRO reeds 450.000 siteleden die de potentie hebben in de toekomst gebruik te gaan maken van Mijn AVRO. Bekijk hier het instructiefilmpje.