Ingezonden persbericht


Persbericht
Utrecht, 15 maart 2011

In 28 dagen van gifbelt naar tempel

Succesvol detox-boek van Jacqueline van Lieshout nu ook in workshop

Ken je dat? Het is lente, je gooit de ramen open en haalt het hele huis overhoop. Weg met de overtollige ballast, alles moet opgeruimd en opgefrist. Zoiets kun je ook met je lichaam doen. Dan noem je het detox of ontgiften en dat kun je met hulp van In 28 dagen van gifbelt naar tempel nu zelf thuis doen. En heb je vragen of wil je liever persoonlijke begeleiding? Vanaf mei geeft auteur & detox-coach Jacqueline van Lieshout ook bijbehorende Tempel Workshops.

Pas verschenen en toch heeft In 28 dagen van gifbelt naar tempel al de titel 'Hét Voedingsboek van Nu' gekregen. En terecht! Want dit meer dan complete handboek laat de geijkte calorieën links liggen en leert je wat er nu werkelijk in je eten zit en vooral ook hoé dat je lichaam beïnvloed. Van Lieshout doet een stevig boekje open over de ingrediënten van verpakte etenswaren, doorprikt de - te mooi oom waar te zijn - claims van voedselproducenten en bewiijst de relatie tussen lichamelijke problemen en voeding. Over met je neus op de feiten gesproken...

Wil je ook meer energie, beter slapen, wat afvallen en/of een mooiere huid? Dat kan, met het detox-programma dat van Lieshout presenteert. Zoals de titel van het boek al verklapt, duurt dat slechts 28 dagen en zij helpt je daar met glans doorheen in drie duidelijke stappen. In 28 dagen van gifbelt naar tempel biedt niet alleen heerlijke recepten, maar ook waardevolle achtergrondinformatie, handige tips en motiverende verhalen uit de praktijk. Alles om van jouw lichaam weer de tempel te maken die het verdient. Alvast een gouden tipje van de sluier: koop nooit producten die ingrediënten bevatten die je niet begrijpt!

Als extraatje voor lezers en andere geïnteresseerden in gezond leven, start Jacqueline van Lieshout in mei met een serie Tempel Workshops. Met een lekkere detox-lunch en nog veel meer trucs en adviezen, vooral ook voor het 'post-detox' leven. Verder onder meer aandacht voor voedselintoleranties, voedingssupplementen en de juiste voedselcombinaties. En omdat de groepen klein zijn, is er alle tijd voor persoonlijke vragen. Gauw inschrijven dus! Mail voor meer informatie naar info@detoxcoach.nl.

Jacqueline van Lieshout (1974) heeft sinds 2004 een praktijk voor massage therapie en detox coaching. Zij heeft al vele cliënten een gezonde levensstijl bezorgd met blijvend positief effect. De publicatie van het boek 'In 28 dagen van gifbelt naar tempel' maakt haar unieke aanpak bereikbaar voor een breder publiek.

In 28 dagen van gifbelt naar tempel - Jacqqueline van Lieshout

Gebonden, 128 pagina's
ISBN 978 90 202 0387 5

www.detoxcoach.nl
www.ankh-hermes.nl