Gemeente Heemskerk


maandag, 14 maart 2011

Kampioenen uit de dierenwereld op Dierendorp

Op woensdagmiddag 16 maart zijn de kampioenen uit de dierenwereld te bewonderen op Dierendorp. De kangaroe, de kameel, de olifant en nog vele andere dieren laten zien waar zij het beste in zijn. En jij mag ze nadoen!

Heb jij net zulke goede oren als een vleermuis? Spring je zover als een kangaroe? Of kun jij zonder je ogen te gebruiken de weg vinden in het donker? Dan is dit je kans op dat te laten zien! Door verschillende spelletjes te doen kun je erachter komen of je net zulke talenten hebt als deze dieren.
Voor de verspringers onder ons is er een springwedstrijd waarbij een mooie prijs te winnen is. Ook kun je je eigen kampioenen medaille in elkaar knutselen met daarop jouw lievelingsdier. Dus kom op 16 maart van 14.00 tot 15.30 naar Dierendorp! Deelname aan deze activiteit is gratis.

NME centrum Dierendorp organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie voor basisscholen en inwoners van Heemskerk en omgeving. Voor scholen zijn er leskisten te leen. Ook zijn er geregeld tentoonstellingen te bezichtigen. Kijk voor meer informatie op www.nmewijzer.nl of www.dierendorpheemskerk.nl. Dierendorp is gevestigd aan de Vrijburglaan 1 in Heemskerk.

---