Veenendaalse secretaresse Irene Frankfort in race om zilveren vaktitel

Persbericht van Manpower Uitzendorganisatie

Veenendaalse secretaresse Irene Frankfort in race om zilveren vaktitel: eerste stemronde begonnen

Diemen, 15 maart 2011 - De jury van de zilveren 25ste editie van de 'Manpower Verkiezing Secretaresse van het Jaar' heeft vandaag de tien secretaresses bekend gemaakt die meedingen naar de drie finaleplaatsen voor 21 april aanstaande. Onder hen Irene Frankfort uit Veenendaal, werkzaam bij ProVoet Brancheorganisatie voor de Pedicure. De tien genomineerden kunnen nu campagne gaan voeren om zoveel mogelijk fans te verzamelen. Via de website www.secretaressevanhetjaar.nl kan namelijk van 16 tot 25 maart op elk van de genomineerden, en dus ook op Irene, gestemd worden.

Irene Frankfort is de spil op kantoor en biedt altijd de helpende hand bij werkzaamheden die op (zeer) korte termijn moeten gebeuren. Ze gaat overal 100% voor. 'Niet zeuren, gewoon doen en genieten van het leven' is dan ook haar levensmotto. Da's pas duidelijk.

10 genomineerden
Uit meer dan 200 aanmeldingen zijn de volgende tien secretaresses uitverkoren:
Andjana Orie, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Den Haag Barbara van Wijk van Brievingh, Capgemini Nederland B.V., Utrecht Christel Krijnen, Stichting Speciaal Onderwijs, Eindhoven Eline de Rijke, De Rijke Projectmanagement, Den Haag Ilse Pollen, Budie's BV, Hilversum
Irene Frankfort, ProVoet Brancheorganisatie voor de Pedicure, Veenendaal
Janneke van de Geijn, JG Management Support, Eindhoven Jeanine Hagman, Roche Diagnostics / Diabetes Care, Almere Karin van Peursen, AMC-APC, Amsterdam
Marian de Bont, Jeroen Bosch Ziekenhuis, 's-Hertogenbosch

Op maandag 28 maart kiest Manpower's jury uit deze groep de drie finalisten. Behalve naar het aantal stemmen via de website wordt gekeken naar professionaliteit, daadkracht, representativiteit en naar potentieel succes als vakambassadeur.

21 april finale met Xander de Buisonjé
De drie finalisten gaan zich vervolgens voorbereiden op het jury-interview en op hun persoonlijke live presentatie tijdens de Verkiezingsfinale op donderdag 21 april in het NH Barbizon Palace Hotel in Amsterdam. Boegbeeld van de jubileumeditie van deze vakverkiezing Xander de Buisonjé maakt daar de uiteindelijke winnares bekend.

3 finalisten
De 3 finalisten winnen de volgende prijzen:
Een media- en presentatietraining door SkyRadio 101 FM Alle collega's van de finalisten krijgen een Bedrijfs Cultureel Abonnement (BCA) cadeau, met kortingen tot wel 60% op musicals, concerten, films en nog veel meer.
Een persoonlijk ontwikkeld programma van Liefde voor Talent, de organisatie die de talenten van secretariële medewerkers erkent en optimaliseert.
Een luxe beauty-arrangement bij Thermen Bussloo, één van de meest exclusieve sauna-, beauty- en spa-resorts van Nederland. Een heerlijk beautypakket van parfumerie ICI PARIS XL.

Winnares
De winnares van de Verkiezing Secretaresse van het Jaar 2011 mag daarenboven nog rekenen op:
De Secretaresse van het Jaar 2011 Award
Een Meet & Greet met Xander de Buisonjé en een gesigneerd exemplaar van zijn nieuwe album
Een weekend Barcelona, inclusief tickets en twee hotelovernachtingen (incl. ontbijt) voor twee personen, verzorgd door webwinkel Vliegtickets.nl
Een vijf-sterren overnachting voor twee personen in het NH Barbizon Palace te Amsterdam, inclusief ontbijt en luxe high tea Een exclusieve outfit van modeontwerpster Emily Hermans, van couturelabel MLY
Een make-over in een van de 126 winkels van parfumerie ICI PARIS XL.

Manpower en 25ste Verkiezing Secretaresse van het Jaar In 1985 heeft Manpower de Verkiezing Secretaresse van het Jaar in het leven geroepen om het secretaressevak de waardering te geven die het verdient. De uitverkozen Secretaresse van het Jaar is elk jaar weer de ultieme ambassadeur van dit mooie vak. Dit jaar is de Verkiezing nóg specialer dan anders, want 2011 is een jubileumjaar: voor de 25ste keer zet Manpower topsecretaresses in het zonnetje.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.secretaressevanhetjaar.nl
Bijlage:
* http://prs.perssupport.nl/load-file.do?download=true&uri=/1004/d242 7fff-4f31-11e0-b05f-411a43a987b6.jpg&filename=campagnebeeld manpower secretaresse van het jaar 2011.jpg




Razende Robot Reporter