'Service, hoe moeilijk kan het zijn?'

22/02/2011 16:45

TOTE-M International

Dat klantcontact een belangrijk en relevant onderwerp is blijkt wel uit de publieke en politieke commotie die is ontstaan naar aanleiding van de actie van Youp van het Hek. Naar aanleiding van deze actie heeft het ministerie van EL? op 2 februari 2011 een gesprek gehad met de Klantenservicefederatie (KSF). Kortom, over de kwaliteit klantenservice is op dit moment veel te doen.

Los van de aandacht voor deze zaak in de media de laatste tijd, houdt TOTE-M sinds 2009 een jaarlijks benchmark-onderzoek om de kwaliteit van klantenservice onafhankelijk vast te stellen, het Performance Customer Interaction-onderzoek (PCI).

Dit onderzoek wordt gehouden onder opdrachtgevers van klantcontact en geeft inzicht in pijnpunten en verbeterpunten van contact centers. Prestaties van facilitaire contact centers onderling en in relatie tot Inhuis klantcontact worden met elkaar vergeleken. TOTE-M wil hiermee bijdragen aan de verdere professionalisering van het klantcontact door de prestaties van diverse partijen transparant te maken.

Bent u ook benieuwd naar de welk facilitair contactcenter het beste is? Welke het meest transparant? Wie is het meest vooruit gegaan ten opzichte van 2010?

De resultaten worden gepresenteerd op 17 maart a.s. tijdens het Performance Customer Interactions 2011 Event in De Industriële Groote Club op de Dam in Amsterdam.

Onder het thema 'Service, hoe moeilijk kan het zijn?' zal, naast de presentatie van de onderzoeksresultaten, deze middag worden aangekleed met een tweetal interessante gastsprekers die hun visie geven op onderwerpen rondom klantbeleving en de sourcing van klantcontact.

Inschrijven kunt u via onze website http://www.tote-m.com/nl/node/834





http://www.tote-m.com