VVV Groningen


Hoofdstad van de Smaak op Wonen&Co

woensdag 23 februari 2011
Hoofdstad van de Smaak op Wonen&Co

Van 17 tot en met 20 maart staat Martiniplaza in het teken van de beurs Wonen&Co. Ook Groningen als `Hoofdstad van de smaak 2011' is hier ruim vertegenwoordigd.

Op de stand van de gemeente Groningen bijvoorbeeld zullen studenten van de Hanzehogeschool met regioproducten `Tapas uut Grunn' gaan maken. De hapjes zijn gratis te proeven. Ook op het voorplein van de beurs, waar je bij binnenkomst tegenaan loopt, kunnen bezoekers mooie producten uit de regio proeven.

De beurs trekt doorgaans zo'n 60 duizend bezoekers. Er zijn ruim 250 exposanten te vinden op het gebied van beeld & geluid, culinair, outdoor en design. De beurs is dé plek voor nieuwe trends, stylingtips en bijzondere woon- en tuinaccessoires.

Omdat Groningen zich een jaar lang Hoofdstad van de Smaak mag noemen, worden heel 2011 de meest uiteenlopende `smaakmakende' activiteiten georganiseerd met bijvoorbeeld topkoks en smaakwedstrijden. Het hele jaar staan smaakvolle, gezonde en eerlijke voeding en smaakbewust eten centraal.

Het hoogtepunt van alle festiviteiten ligt in oktober tijdens de Week van de Smaak. Het programma wordt samengesteld door de gemeente, provincie en regio Groningen-Assen en Marketing Groningen.

www.hoofdstadvandesmaak.nl