Gemeente Mook & Middelaar


Inloopspreekuur 'Regionale visie op wonen en voorzieningen' op 17 maart

De gemeenten Bergen, Gennep en Mook en Middelaar hebben samen een visie opgesteld op het gebied van wonen en voorzieningen in de regio Maasduinen. Evenals de rest van Nederland krijgt de kop van Limburg in meer of mindere mate te maken met ontwikkelingen als stagnatie van de bevolkingsgroei en toenemende vergrijzing. Dit heeft gevolgen voor het beleid op het gebied van wonen en voorzieningen. In de nieuwe visie, met als titel âKansen benutten in veranderende woonmilieusâ, geven de drie gemeenten aan hoe zij willen anticiperen op deze ontwikkelingen in de regio Maasduinen. Behoud van leefbaarheid in de kernen is daarbij een belangrijk aandachtspunt.

De conceptvisie ligt tot en met 22 maart ter inzage in het gemeentehuis en is eveneens te raadplegen via onderstaande link. U kunt gedurende deze tijd een schriftelijke of mondelinge reactie inbrengen.

Het college van Mook en Middelaar vindt het echter ook belangrijk u de gelegenheid te geven direct in gesprek te gaan met de betrokken wethouders over de inhoud van de visie. Daarom is er op donderdag 17 maart een inloopspreekuur van 17.00 tot 19.00 uur in het gemeentehuis. U heeft dan de mogelijkheid vragen te stellen over de visie, maar ook direct uw reactie te geven. Deze reacties zullen meegenomen worden in de het proces van het vaststellen van definitieve visie. U bent van harte welkom!


* Microsoft Word - Regionale visieop wonen en voorzieningen Maasduinen.pdf