Gemeente Breda

15Mar
Een baan of personeel scoren in het NAC-stadion?
Gezamenlijk persbericht tussen Werkplein Breda (UWV WERKbedrijf) en de Gemeente Breda.

Kom 17 maart naar onze banenmarkt "nieuwe stijl'' in Breda

Over een paar dagen week is het zover. In het NAC stadion, dat die dag van 13.00 tot 21.00 uur onze gastheer is, zijn er zeven kansen om te scoren. Wethouder Cees Meeuwis van Sociale Zaken en Werkgelegenheid opent dit loopbaanvent waar werkgevers en werkzoekenden elkaar ontmoeten.
De bedrijven BTS Transport Group, Tata Steel, TS Materiaal, Mooy Logistics, Asito, Endries International Europe BV en het Servicepunt Zorg en Welzijn hebben gekozen voor een georganiseerde speedmeet waarvoor werkzoekenden zich hebben kunnen opgeven. Werk en vakmanschap en Spie Nederland BV houden een meet & greet en EBN beveiliging geeft voorlichtingen aan geïnteresseerden over leerwerkbanen beveiliger en GO BV aan Wajongeren voor een werkervaringsplaats

Daarnaast gaan we onder leiding van Onno Hansum op zoek naar de werknemer van Breda. Net als in The Voice of Holland wordt in eerste instantie geselecteerd op de inhoud van de kandidaten. Die inhoud is nog nooit zo belangrijk geweest.
In het discussiecafé zullen werkgevers, werkzoekenden, UWV WERKbedrijf en Gemeente Breda en Oosterhout (o.a. wethouder Marian Janse) discussies voeren onder professionele leiding van Rob Scholtes. Werkzoekenden en werkgevers leren elkaar zo beter begrijpen. Op het Loopbaanplein zijn bedrijven, uitzendbureas en re-integratiebureaus aanwezig met hun vacatures en leerwerkbanen. Ze laten u als bezoeker zien we ze zijn en wat ze te bieden hebben.

Voor werkgevers organiseren we een speciale lunch (business-to-business) waar ze volop kunnen netwerken met de andere werkgevers. Tijdens het diner kunnen werkgevers luisteren naar ondermeer de volgende spreker: Wim van de Waarsenburg, die in de jaren tachtig AVRO'sToppop grootbracht, de roadshows organiseerde en de houseparty's introduceerde. Op dit moment is hij met zijn bedrijf MOVICO hofleverancier van de Tour de France en verzorgt hij dag in dag uit de finishstraat. Wim heeft een gezonde visie op werkgeverschap die hij met u gaat delen via een interview door Erica Thelosen.

En er is meer.............!
Het loopbaanevent biedt niet alleen kansen op geschikt personeel. Het is ook gewoon leuk en gezellig. Loop rond om contacten te leggen. In het NAC-stadion kunt u genieten van een hapje en een drankje.

Breda, 15 maart 2011