Provincie Utrecht

Commissaris van de Koningin bezoekt Veenendaal

De commissaris van de Koningin in de provincie Utrecht, de heer R.C. Robbertsen, brengt op donderdag 17 maart een werkbezoek aan de gemeente Veenendaal. Samen met het college van burgemeester en wethouders bezoekt hij de Cultuurfabriek en de Twyn, het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Veenendaal.

In de Cultuurfabriek zijn de bibliotheek, de Historische Vereniging Oud Veenendaal, de Kunstuitleen en het Viseum gezamenlijk gehuisvest. De commissaris neemt kort een kijkje bij alle functies van het kleurrijke gebouw. Daarnaast is de commissaris aanwezig bij een korte presentatie van de voorzitter van het Platform Binnenstadsmanagement over de centrumplannen. Na het bezoek aan de Cultuurfabriek wandelt het gezelschap via het CJG De Twyn terug naar het gemeentehuis.

Voorafgaand aan deze bezoeken heeft de commissaris van de Koningin een gesprek met burgemeester dhr. mr. T. Elzenga van de gemeente Veenendaal en met de overige leden van het college. Het bezoek wordt afgesloten met een informele bijeenkomst in het gemeentehuis waarbij ook raadsleden en statenleden aanwezig zijn.

Voor persinformatie:
eva.de.vroome@provincie-utrecht.nl, (030) 258 22 49 / 06 - 12 67 13 42

Voor algemene informatie:
info@provincie-utrecht.nl, (030) 258 91 11