Gemeente Binnenmaas

Belangrijke nummers

Seizoen vol activiteiten op Recreatieoord Binnenmaas

16-03-2011

Kinderboerderij Binnenmaas is weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Er zijn weer allerlei (jonge) dieren te bewonderen van groot tot klein, van muis tot koe en alles wat er tussenin zit. Om het de bezoekers in dit nieuwe seizoen nog meer naar de zin te maken, bestaat van af nu de mogelijkheid om in een overdekte, verwarmde ruimte een bekertje koffie, chocomel, thee of soep te gebruiken.

Terwijl de kinderen zich buiten vermaken, kunnen ouders en verzorgers nog even in een van de vakbladen bladeren. In het komende seizoen zijn er weer tal van activiteiten voor de jeugd, zoals een schaapscheerderfeest, paaseieren zoeken, kinderfeestjes, educatie voor scholen en diverse workshops.

Voorverkoop abonnementen Recreatieoord

Tijdens de voorverkoop van zaterdag 26 maart tot en met dinsdag 31 mei geldt voor alle geïnteresseerden een extra korting op de abonnementen. De voorverkoop is alleen tijdens de openingsuren bij de kassa van het entreegebouw.

Zwembadabonnement

Volwassenen betalen 55,00 voor een abonnement. Kinderen tot en met 15 jaar uit één gezin betalen voor het eerste kind 53,00, voor het tweede kind 48,00 en voor het derde en volgende kinderen 41,00.

Speeltuinabonnement

Volwassenen mogen gratis de speeltuin in. Een abonnement kost voor het eerste kind 20,00 en voor het tweede en volgende kinderen 13,20.

Als abonnementen niet persoonlijk afgehaald kunnen worden, moet een pasfoto worden ingeleverd. Om het abonnement een jaar te verlengen is het abonnement 2010 nodig.

Openingstijden kassa voor de voorverkoop

Zaterdag 26 maart tot en met vrijdag 29 april: op woensdag, zaterdag, zondag en feestdagen van 12.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag 30 april tot en met dinsdag 31 mei: maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00 tot 18.00 uur.

Meer informatie: www.recreatieoordbinnenmaas.nl.

Kinderboerderijenpaspoort te koop bij Recreatieoord

Het Kinderboerderijenpaspoort geeft kinderen tot en met 13 jaar gratis toegang tot 24 (dieren) parken en attracties. Zoals Safaripark Beekse Bergen, Ecodrome, Dierenrijk Europa, Natualis, Chimpie Champ en Ouwehands Dierenpark en vele andere.
Dit paspoort kost 20,00 en is geldig vanaf 1 april 2011 tot en met 31 maart 2012.
Het kinderboerderijenpaspoort is te koop bij de kinderboerderij op het Recreatieoord. Daarmee kunnen de kinderen niet alleen gratis naar 24 parken in Nederland, maar steunen ze tegelijkertijd de kinderboerderij. Meer informatie: www.kinderboerderijenpaspoort.nl.

Kofferbakverkoop zondag 10 april op Recreatieoord

Op zondag 10 april wordt er op het terrein van Recreatieoord Binnenmaas, Vrouwehuisjesweg 7a te Mijnsheerenland weer een kofferbakverkoop gehouden.
Particulieren die de zolder hebben opgeruimd, kunnen vanuit hun kofferbak tweedehands spullen verkopen. De kofferbakverkoop wordt gehouden van 10.00 tot 16.00 uur.
Aanmelden kan via telefoonnummer 0186 - 60 18 94 of via contact@recreatieoordbinnenmaas.nl.

Kom kijken in de keuken van de kinderboerderij

Wat krijgen de dieren op de kinderboerderij elke dag te eten? Om dat te weten te komen is er op woensdagmiddag 13 april een workshop voor kinderen. De kosten bedragen 8,50. Aanmelden kan via sekreeft@gmail.com of via 06 1390 8636.