Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 17-03-2011

Joint Hit Team arresteert Belg met 300 gram hennep op A16

BREDA: Bij een controle op de A16 ter hoogte van Hazeldonk hebben agenten van het Joint Hit Team woensdagavond rond 23.00 uur een 37-jarige man uit Berghem (België) aangehouden wegens het bezit en uitvoeren van softdrugs. De man bleek 300 gram hennep in zijn bezit te hebben. Hij is meegenomen naar het bureau en daar in verzekering gesteld. Het Joint Hit Team houdt regelmatig controles op de
(snel)wegen naar België om drugstoeristen een halt toe te roepen. Het team bestaat behalve uit Nederlandse agenten ook uit dienders uit België en Frankrijk.

Politie arresteert Bredase na mishandeling vriendin van ex-vriend

BREDA: De politie heeft woensdagavond een 28-jarige vrouw uit Breda aangehouden, nadat ze een vriendin van haar ex-vriend had mishandeld. Dat gebeurde in zijn woning in de wijk Doornbos. De Bredase is meegenomen naar het bureau.

Agenten reageerden rond 22.30 uur op een melding van een 45-jarige vrouw uit Papendrecht dat er tijdens een ruzie met de ex-vriendin van haar vriend een handgemeen had plaatsgevonden. Daarbij werd ze met een pan in haar gezicht geslagen. De Papendrechtse hield er licht letsel aan haar gezicht aan over. De verdachte die na het incident wegliep, kon kort voor 24.00 uur in haar nabijgelegen woning worden aangehouden.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 17-03-2011 10:52 | © Regio Midden en West Brabant |