Nieuwe website biedt verkoper en koper kansen in moeilijke woningmarkt

Persbericht van VBO

In samenwerking met brancheorganisatie VBO Makelaar introduceert Hierismijnhuis.nl de website www.huizenkorting.nl. In dit nieuwe concept voor de Nederlandse huizenmarkt kunnen verkopers hun al langer te koop staande woning gedurende drie dagen tegen een flinke korting te koop aanbieden. Naar verwachting zullen de met korting aangeboden woningen extra aandacht van potentiële kopers genereren. De website is vanaf 17 maart in de lucht.

In de huidige, moeizaam bewegende woningmarkt biedt dit zowel de verkoper als de koper kansen. De verkopende partij kan in deze drie dagen snel in contact en tot afspraken komen met een grotere groep geïnteresseerden. Kopers krijgen de mogelijkheid een woning met een aanzienlijke korting te bemachtigen waardoor de betaalbaarheid van de woning aanzienlijk toeneemt. Om voor de korting in aanmerking te komen, moeten zij binnen drie dagen hun mogelijke interesse kenbaar maken aan de eigenaar of de makelaar.

Woningzoekenden kunnen zich kosteloos aanmelden voor de aanbiedingen. Zij krijgen elke drie dagen het wisselende aanbod van woningen dat met korting wordt aangeboden in hun mailbox. In eerste instantie start Huizenkorting.nl met één woning per provincie. Dat betekent elke drie dagen 12 exclusieve kortingsaanbiedingen in Nederland. Zodra het aanbod stijgt, worden de provincies in kleinere regio's ingedeeld om vraag en aanbod steeds specifieker op elkaar af te stemmen. Op deze manier behouden de aanbiedingen binnen een bepaalde regio hun exclusiviteit.

Zowel consumenten als VBO-makelaars die deelnamen aan de ontwikkeling van deze website zijn enthousiast over dit nieuwe initiatief.

*

Links:
http://www.vbo.nl/pers



Razende Robot Reporter