Gemeente Lelystad

`De Promesse' in beeld voor NEPROM 2011

Donderdag 17 maart 2011

De gemeente Lelystad heeft in januari samen met ontwikkelaar ASR vastgoed ontwikkeling het centrumplan `De Promesse' ingediend om zo mee te dingen naar de vierde NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling.

De NEPROM- prijs is er voor locatieontwikkelingen die tot stand zijn gekomen door intensieve samenwerking tussen marktpartijen, overheden en andere betrokkenen.

Jurybeoordeling

Een deskundige jury heeft alle 42 inzendingen beoordeeld op samenwerking tussen de partijen, complexiteit van de opgave en marktgerichtheid. `De Promesse' is deze eerste selectieronde doorgekomen en is hiermee, samen met een aantal andere locaties, nog steeds in de race voor de NEPROM-prijs 2011. In april 2011 worden maximaal vijf genomineerde locaties bekend gemaakt. Op donderdag 19 mei wordt de winnende locatie bekend gemaakt en volgt de prijsuitreiking.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over de NEPROM-Prijs op www.neprom.nl en voor meer informatie over `De Promesse' op www.lelystadshart.nl. Of volg de ontwikkelingen van het Stadshart op Twitter:
www.twitter.com/hetstadshart
Ja