Case Builders groeit door inlijving Solide BV

Persbericht van CASE Builders

Solide BV uit Echt en Case Interactive, een onderdeel van de Case Builders Groep uit Sittard, gaan samen verder. Solide wordt daardoor onderdeel van de Case Builders Groep. Door het samengaan in een werkmaatschappij kunnen de bestaande klanten nog beter bediend worden op het gebied van ICT en ontwikkeling. De Case Builders Groep biedt na de fusie werk aan zo'n 20 professionals.

Cees Morsch, directeur van Case Builders: "We kwamen elkaar min of meer bij toeval op het spoor en al snel bleken de mogelijkheden tot samenwerking steeds groter. Voor ons was het een logische stap om over samengaan te praten." Eric Sol van Solide: "Vanaf het eerste moment klikte het geweldig goed tussen Cees en mij. Ik zie ons samen hele leuke dingen doen."

Cees Morsch: "Solide brengt een enorme hoeveelheid kennis mee waardoor we grote sprongen vooruit kunnen maken." Voor Eric Sol en zijn medewerkers voelt het als "een warm bad". Solide verlaat de vestiging in Echt en verhuist naar het hoofdkantoor van Case Builders in Sittard.

Case Builders werkt aan vernieuwende en resultaatgerichte oplossingen voor communicatie, organisatie en ontwikkeling. Solide is gespecialiseerd in webdevelopment en e-learning.

*

Links:
http://www.case-builders.com



Razende Robot Reporter