Diergaarde Blijdorp


---

Fotowedstrijd ijsbeertje Vicks
17-03-2011
Nu ijsbeertje Vicks het buitenverblijf gaat verkennen, zal er veel worden gefotografeerd. En het staat buiten kijf: ijsbeertje Vicks is zeer fotogeniek! Daarom start Diergaarde Blijdorp vanaf donderdag 17 maart een fotowedstrijd. Wie maakt de mooiste, vertederendste, grappigste of origineelste foto van ijsbeertje Vicks?

De wedstrijdfoto kan worden ge-upload in het foto-album op de website van Blijdorp: www.diergaardeblijdorp.nl/ijsbeertje Hier staan ook de voorwaarden voor de wedstrijd vermeld. De online fotowedstrijd loopt tot en met 30 juni.

Er zijn bijzondere prijzen te winnen, zoals een exclusieve Vip-dag in Blijdorp voor 2 personen, inclusief een kennismaking met de ijsbeerverzorgers en kwalitatief mooie cameras (dankzij Canon). In de kindercategorie zijn er ook funcameras te winnen. Wie extra beslagen ten ijs wil komen, kan eerst een ijsberen-fotografieworkshop volgen bij Blijdorps huisfotograaf Rob Doolaard. Reserveren kan via de Blijdorp-website www.diergaardeblijdorp.nl/fotografie/