Politiebond ACP

ACP-twitteraccount @Politiebond bereikt mijlpaal

ACP pakt nieuwe manieren om verbinding te leggen met politiecollega's graag op. Zo ook via de twitteraccount @Politiebond

ACP pakt nieuwe manieren om verbinding te leggen met politiecollega's graag op. Zo ook via de twitteraccount @Politiebond

De ACP is een vakbond die het motto met elkaar - voor elkaar in het vakbondshart gesloten heeft. Nieuwe manieren om deze belangrijke verbinding met politiecollega's te leggen en vast te houden, maar ook het vakbondswerk verder te versterken, pakt de ACP dan ook enthousiast op. Zo is de ACP ook al enige tijd actief op sociale media als Hyves, Linkedin en Twitter. Bij de laatstgenoemde is er nu een fraaie mijlpaal bereikt: 1000 volgers!

Via de twitteraccount @Politiebond, onder meer te vinden via www.acp.nl/twitter, brengt de ACP collega's direct op de hoogte van het laatste vakbonds- & sectornieuws, gaat met hen in gesprek en legt (nieuwe) verbindingen met collega's en anderen bij de politiesector betrokken mensen. Hiermee geeft de ACP kleur aan het zijn van een vereniging van vakbondsleden. Een vakbond waarbij met elkaar en voor elkaar de belangen op het gebied van werk en inkomen van politiecollega's worden behartigd. In een roerig jaar voor de sector als 2011 wellicht nog wel belangrijker dan ooit.

Acp.nl/twitter

Volg je de twitteraccount van de ACP nog niet? Kijk dan eens op www.acp.nl/twitter voor meer informatie. Ook op nieuwe manieren staat de ACP altijd voor je klaar!


---

17/03/11 13:45

---