Toto-13 Jackpot voor Gronings echtpaar

Persbericht van De Lotto

Rijswijk, 17 maart 2011 - Een echtpaar uit Groningen heeft de Toto-13 Jackpot van 25.289,86 euro gewonnen. Het echtpaar heeft alle dertien voetbalwedstrijden goed voorspeld. De Toto-13 bestond onder andere uit de Nederlandse wedstrijden, Liverpool-Manchester United en Juventus-AC Milan. De weddenschap is ingezet bij Tabaksspeciaalzaak Grote Markt aan in Groningen.

"Ik was boven toen mijn man op teletekst de voetbaluitslagen ging controleren. Toen ik beneden kwam, vertelde hij me dat we de Toto -13 Jackpot gewonnen hadden. Ik dacht eerst dat hij het niet meende en dat het een grapje was. Het is een mooi bedrag. We zetten het gewonnen bedrag op de spaarrekening," aldus de gelukkige vrouw.

Het echtpaar uit Groningen heeft de weddenschap ingezet bij Tabaksspeciaalzaak Grote Markt aan de Grote Markt 40 1 in Groningen. Donderdag 24 maart om 10.00 uur wordt in deze winkel taart uitgedeeld aan alle bezoekers om het winnen van de Toto-13 Jackpot te vieren.

Toto-13
Bij het spel Toto-13 voorspellen deelnemers de resultaten van 13 voetbalwedstrijden, waarin ze aangeven of de thuisspelende club wint, verliest of gelijk speelt. Bij de juiste voorspelling van alle 13 wedstrijden wordt de Jackpot gewonnen. Ook bij 12 en 11 juiste voorspellingen wordt een geldprijs gewonnen. Meespelen met Toto kan al vanaf 1 euro bij de tabakswinkelier en boekhandel of via www.toto.nl.

De Toto-13 Jackpot bedraagt minimaal 10.000 euro.

Iedereen wint met Toto
Niet alleen spelers van Toto winnen met Toto, maar ook goede doelen winnen. Toto is een onderdeel van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van Stichting De Lotto in 1961 is er meer dan 1,3 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage, omdat de afdracht via NOC NSF onder andere naar de sportbonden gaat, zoals de KNVB. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo'n 500 miljoen euro afgedragen.

*




Razende Robot Reporter