ANP Pers Support - OnGuard, ABN Amro & Cisco winnen Most Innovative ICT Award

Persbericht van OnGuard Nederland B.V.

Dinsdagavond 15 maart, tijdens de CIO Diner Show (http://www.ciodinershow.nl/CioDinerShow) in 's Hertogenbosch, heeft OnGuard de TIM Award voor de meest innovatieve ICT company 2011 in ontvangst mogen nemen. Frans Woelders (CIO ABN Amro) en Cisco kregen een award voor respectievelijk meest innovatieve CIO en meest innovatieve leverancier. De awards zijn een initiatief van ICT Media en CIO Magazine, bedoeld om innovatieve projecten te stimuleren bij zowel de leveranciers als de afnemers in de ICT-industrie.

In de categorie meest innovatieve bedrijf maakte OnGuard de meeste indruk. Bij de beoordeling werd onder meer meegenomen dat OnGuard een belangrijke transformatie heeft doorgevoerd van softwarehuis naar een leverancier van businessdiensten en dito oplossingen. Het baanbrekende zit 'm erin dat er sterk wordt gewerkt vanuit het perspectief van de klant. Diensten worden via cloud computing realtime aangeboden. "OnGuard is een bedrijf dat open staat voor nieuwe ideeën en technologieën en is in staat die zaken toe te passen in het belang van hun klanten en de eigen business", stelde jurylid Fons Trompenaars. "Het bedrijf toont bovendien een enorme gedrevenheid."

OnGuard werd beloond met twee modules van het nieuwe MBA-programma Business & IT van CIO Academy en Nyenrode Business Universiteit, ter waarde van 10.000 euro. Naast OnGuard dongen bij de meest innovatieve bedrijven Van Oord en Nationale Postcode Loterij mee naar deze hoofdprijs. OnGuard is erg trots op deze prijs. We zien dit als een beloning voor al het werk dat we hebben gedaan en een stimulans om nog meer innovatieve producten te ontwikkelen in de toekomst. We willen dan ook iedereen hartelijk danken die heeft meegeholpen aan het ontwikkelen van onze innovatieve producten.

De andere winnaars zijn Frans Woelders van ABN Amro (meest innovatieve CIO) en Cisco Nederland (meest innovatieve ICT-leverancier). Frans Woelders, verantwoordelijk voor de IT-dienstverlening binnen ABN Amro sleepte de Timmie in de wacht voor de meest innovatieve CIO. De jury roemde de winnaar, omdat deze bij de bank in een zeer turbulente tijd diverse processen en systemen met succes heeft samengebracht. De award voor de meest innovatieve ICT-leverancier ging dit jaar naar Cisco. Het bedrijf ontwikkelde volgens jurylid Rob Beijleveld op basis van een heldere visie en een diep in de bedrijfscultuur verankerd innovatieraamwerk een innovatief ecosysteem, waarbij diverse stakeholders kunnen aanhaken. "Dit leidt tot concrete co-producties van innovatieve oplossingen en mogelijkheden."

Over OnGuard
Als onafhankelijk Nederlands softwarebedrijf biedt OnGuard oplossingen voor credit management, collections management en complaints management. Innovatieve software die helpt de werkkapitaal te optimaliseren en klantrelaties te verstevigen. Met meer dan 850 opdrachtgevers in meer dan 30 landen is OnGuard uitgegroeid tot een leidende speler in credit management wereldwijd. Het succes steunt op jarenlange ervaring, marktbetrokkenheid, innovatie, kwaliteit en enthousiaste klanten. Naast software, biedt OnGuard aanvullende diensten zoals consultancy, opleidingen, business intelligence services en een professioneel Service Centre om de gebruikers optimaal te ondersteunen. www.onguard.com

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

Links:
http://www.onguard.com



Razende Robot Reporter