Man uit Delfzijl krijgt Mega Cash kraslot cadeau en wint 100.000 euro

Persbericht van De Lotto

Rijswijk, 17 maart 2011 - Een man uit Delfzijl heeft met het Mega Cash kraslot de hoofdprijs van 100.000 euro netto gewonnen. De man kreeg het kraslot cadeau van zijn familie voor zijn verjaardag. Het winnende kraslot is gekocht bij Tabaksspeciaalzaak Harm en Astrid in Delfzijl.

"Ik was jarig en kreeg van mijn familie een envelop met een aantal krasloten erin. Zij kochten de krasloten bij Tabaksspeciaalzaak Harm en Astrid, omdat daar in januari de hoofdprijs van de December Kalender was gevallen. Het is niet te geloven dat er nu weer zo'n grote prijs valt bij dit verkooppunt. Het kraslot heb ik in de tussentijd bewaard in de kluis. Met het prijzengeld ga ik cruisen," aldus de gelukkige winnaar.

Het winnende kraslot is gekocht bij Tabaksspeciaalzaak Harm en Astrid aan de Poststraat 9 in Delfzijl. Hier wordt woensdag 23 maart om 14.00 uur door Krasloten een grote taart aangesneden om het winnen van de hoofdprijs aldaar te vieren. Daarnaast is er voor iedereen gratis koffie en worden er gratis krasloten aan iedereen ouder dan achttien jaar uitgedeeld. Hiervoor geldt: op = op.

Iedereen wint met Krasloten
Niet alleen spelers van Krasloten winnen met Krasloten, maar ook goede doelen winnen. Krasloten is een onderdeel van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van Stichting De Lotto in 1961 is er meer dan 1,2 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOC NSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo'n 500 miljoen euro afgedragen.

*




Razende Robot Reporter