Politie Rotterdam Rijnmond

Politie vraagt informatie over gestolen sieraden Bijenkorf

Feijenoord-Ridderster Korps / overig Noord Oost Rotterdam-Centrum Rotterdam-West RRD Waterweg-Noord Zeehavenpolitie Zuid

Datum publicatie: 17-03-2011 14:15

28536_1.jpg ROTTERDAM-CENTRUM - De politie Rotterdam Rijnmond is op zoek naar informatie over de sieraden, die zijn buitgemaakt tijdens een inbraak bij de 'Diamond Corner' in de Bijenkorf in Rotterdam.

In de nacht van zondag 27 op maandag 28 februari hebben inbrekers zich via een in aanbouw zijnd pand aan de achterzijde van het gebouw toegang verschaft tot de Bijenkorf.

Daar hebben zij op de begane grond in de `Diamond Corner' onder andere de vitrines ingeslagen. Daar hebben zij voor tonnen aan sieraden buitgemaakt, waaronder zeer dure horloges. De verdachten zijn na de inbraak waarschijnlijk gevlucht via de Lijnbaan naar de Westblaak. Daarna ontbreekt ieder spoor.

De politie Rotterdam Rijnmond is op zoek naar informatie over de gestolen sieraden. Zijn de exclusieve sieraden, of andere bijzondere juwelen, u recent te koop aangeboden? Weet u wie deze sieraden in het bezit heeft? Of heeft u anderszins informatie over inbraak? Neemt u dan contact op met de politie via het algemene telefoonnummer 0900-8844. Of, als u anoniem wilt blijven, via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Beelden
Bijgevoegd een afbeelding van een sieraad dat is buitgemaakt bij de inbraak. Meer beelden van de sieraden zullen worden geplaatst op http://www.politie-rotterdam-rijnmond.nl.

Opsporing Verzocht besteedt dinsdag 22 maart aandacht aan de inbraak. Dan zullen onder andere beelden van de inbrekers getoond worden.