Gemeente Bellingwedde

Persbericht: Fotowedstrijd Gemeentegids Bellingwedde 2011-2012

camera.jpg
Wedde, (17 maart 2011) - In juli van dit jaar verschijnt de nieuwe gemeentegids van de gemeente Bellingwedde. Deze keer willen we de gids niet alleen vóór de inwoners maken, maar ook mét hen. Daarom organiseert de gemeente Bellingwedde een fotowedstrijd, waarbij de winnende foto's een plaats krijgen in de gemeentegids. Natuurlijk met vermelding van de naam en woonplaats. Ook foto's die niet in de prijzen vallen maken kans om in de gids te worden opgenomen.

De foto's worden beoordeeld door een jury in ieder geval bestaande uit burgemeester Erik Triemstra, wethouder Dina Borgeld en communicatiemedewerker van de gemeente Bellingwedde, Clarence Drenth.

Hoe kan men meedoen?

Wanneer men mee wil doen aan de fotowedstrijd dan kan men tot en met vrijdag 25 maart a.s. foto(`s) sturen naar voorlichting@bellingwedde.nl onder vermelding van de naam en adresgegevens.

Prijzen

De drie winnende foto's worden beloond met een plaats in de gemeentegids en een waardebon van EUR 75 (eerste plaats), EUR 50 (tweede plaats) en EUR 25 (derde plaats).

Waaraan moeten foto's voldoen?

Voor deelname aan de fotowedstrijd gelden de volgende criteria:


1. Alléén inwoners van de gemeente Bellingwedde kunnen deelnemen aan deze fotowedstrijd.


2. Medewerkers van de gemeente Bellingwedde zijn uitgesloten van deelname.


3. Per persoon mogen maximaal twee foto's worden ingeleverd.


4. De foto's moeten genomen worden in de gemeente Bellingwedde, en moeten herkenbaar zijn voor de gemeente en/of de Bellingwedder samenleving.


5. Foto's mogen genomen zijn tijdens alle jaargetijden, liever niet meer dan 1-1½ jaar oud.


6. De foto's moeten digitaal aangeleverd worden, in JPEG/JPG formaat met een minimale resolutie van 300 dpi.


7. De gemeente Bellingwedde kan alle ingezonden foto's gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan de gemeentegids. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft men toestemming voor het gebruik van de ingediende foto's voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folder, flyers, brochures, nieuwsbrieven, het burgerjaarverslag, enzovoort.


8. Als men personen fotografeert dient aan hen vooraf toestemming te worden gevraagd voor publicatie van de foto's.

De winnende foto's worden in juni bekend gemaakt. De winnaars krijgen schriftelijk bericht.

* Fotowedstrijd gemeenetegids Bellingwedde 2011-2012.doc (57,5 KB)

Zie het origineel