Gemeente Halderberge


Deutsche Bank vestigt kantoor op Borchwerf II in Halderberge

De gemeente Halderberge is verheugd dat de Deutsche Bank heeft besloten een kantoor te vestigen op Borchwerf II. Wethouder Bert Suijkerbuijk zegt zeer blij te zijn met de komst van deze grote bank en de vestiging te zien als een grote aanwinst voor Borchwerf II. Het kantoor wordt ondergebracht in een bestaand pand in deelgebied D (noordzijde A17). Deutsche Bank Nederland is nu nog gevestigd in ABN AMRO-panden in Roosendaal en Middelburg. In de zomer van 2011 verhuist de Deutsche Bank nu naar een gemakkelijk te bereiken zichtlocatie aan de A17 (en naar de Stadspoort in Goes). Voor relaties is het belangrijk snel hun bank te bereiken en goed te kunnen parkeren.

Deutsche Bank is één van de grootste banken ter wereld, met ruim 80.000 medewerkers in 73 landen. Deutsche Bank is sinds 1919 in Nederland gevestigd en groeide uit van handelshuis tot een toonaangevende internationale zakenbank. Per 1 april 2010 nam Deutsche Bank een substantieel deel van de zakenbank van ABN AMRO over. Door deze uitbreiding in Nederland met 1300 professionals, 18 kantoren en IFN Finance, biedt Deutsche Bank Nederland een omvangrijk nationaal en internationaal netwerk met lokaal gemak. Aangezien Deutsche Bank een zakenbank is met private-banking-activiteiten die verder geen particuliere dienstverlening kent, zijn geldautomaten of kasfuncties op het nieuwe kantoor overbodig.

Logo

Het logo van Deutsche Bank staat voor groei in een stabiele omgeving, eigenlijk dezelfde doelstelling als de gemeente Halderberge heeft. Het maken van heldere afspraken en het bieden van een stabiel ondernemersklimaat waarin men kan groeien. Met die groei is niet alleen de ondernemer maar ook de gemeente Halderberge gebaat.