RTL Group

Halen Ajax, FC Twente en PSV de kwartfinales?

Donderdag 17 maart komen opnieuw Ajax, FC Twente en PSV uit in de Europa League. In deze returns van de achtste finale komt het er op aan: halen de drie Nederlandse clubs de laatste acht van het Europese toernooi? RTL 7 zendt de wedstrijden uit en Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp volgen alle verrichtingen vanuit de studio.

De Europa League-avond begint om 18.00 uur met een voorbeschouwing. Om 19.00 uur trapt Ajax in Rusland af tegen Spartak Moskou. Thuis werd eerder met 0 1 verloren dus de Amsterdammers gaan een hele spannende avond tegemoet. Het commentaar bij deze live uitgezonden wedstrijd komt van Leo Driessen.

Aansluitend volgt live de wedstrijd Glasgow Rangers PSV. De Eindhovenaren kwamen in eigen huis niet verder dan 0 0. Ook hier moeten beide ploegen dus alles uit de kast halen om door te dringen tot de volgende ronde. Vincent Schildkamp tekent bij deze wedstrijd voor het commentaar.

De uitgangspositie van FC Twente is beter. In Enschede werd met 3 0 gewonnen van Zenit St. Petersburg. In een ruime samenvatting ziet de kijker of deze ploeg in Rusland stand weet te houden en zich daarmee plaats voor de kwartfinales. Ook de overige wedstrijden in de Europa League, van onder meer Liverpool, Porto, Benfica en Manchester City, zijn als samenvatting bij RTL 7 te zien.

Uitzending: RTL 7, donderdag 17 maart

18.00 uur Europa League Voorbeschouwing
19.00 uur Europa League Spartak Moskou Ajax LIVE 21.00 uur Europa League Glasgow Rangers PSV LIVE 23.15 uur Europa League Zenit St. Petersburg FC Twente (samenvatting) 23.40 uur Europa League samenvattingen

Website: www.rtlvoetbal.nl

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met , tel: 035 - 6718879, jaap.paulsen@rtl.nl.