RTL Group

Comeback Hans Kraaij jr. op één na best bekeken 'VI' ooit

De comeback van Hans Kraaij jr. bij 'Voetbal International' heeft gisteravond geresulteerd in de op één na best bekeken aflevering van de voetbaltalkshow ooit. Na een herberekening (*) van de kijkcijfers van Stichting KijkOnderzoek van vanochtend, blijkt dat 784.000 kijkers hebben afgestemd op het programma van RTL 7. De best bekeken uitzending trok 804.000 kijkers op 28 februari van dit jaar. In de doelgroep van mannenzender RTL 7, Mannen 20 - 49 jaar, bereikte 'Voetbal International' een zenderaandeel van bijna 17 procent.

Na een veelbesproken afwezigheid van acht maanden, schoof SBS-presentator Hans Kraaij jr. gisteravond voor het eerst weer aan bij Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. Voor zijn afwezigheid was hij bijna wekelijks te gast.

(* in eerste instantie waren vanochtend de kijkcijfers van 'Voetbal International' en het hierop volgende 'Voetbalfans' gedeeld. Dit kwam uit op 698.000 kijkers)

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met , tel: 035 - 6718879, jaap.paulsen@rtl.nl.