Beter Bed Holding NV

Jaarverslag 2010 / Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Beter Bed Holding N.V. publiceert vandaag het jaarverslag over het boekjaar 2010 op haar website www.beterbedholding.com.

Nieuwe huisstijl

Intussen is ook onze huisstijl vernieuwd. Vandaag presenteren wij u het nieuwe Beter Bed Holding-logo. In dit logo stellen wij onze klant centraal die wat ons betreft elke nacht opnieuw recht heeft op een heerlijke nachtrust. Daarom is onze missie 'Hard at work on a good night's rest' vanzelfsprekend ongewijzigd. Niets inspireert en motiveert ons namelijk meer dan ervoor te zorgen - elke dag opnieuw - dat al onze klanten op een betaalbare wijze heerlijk, comfortabel en gezond kunnen slapen.

Algemene Vergadering van Aandeelhouders

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Beter Bed Holding N.V. zal plaatsvinden op donderdag, 28 april 2011 bij IBN Vergadercentrum, Hockeyweg 5, 5405 NC te Uden en begint om 12.30 uur. De oproepadvertentie en de agenda met toelichting vindt u tevens op de website.

Bezoek hoofdkantoor Beter Bed

De Directie van Beter Bed Holding N.V. nodigt haar aandeelhouders van harte uit om na afloop van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders een bezoek te brengen aan de Nederlandse winkelformules en het hoofdkantoor in Uden. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij het Directiesecretariaat van Beter Bed Holding N.V., tel. +31 413 338819, e-mail bbholding@beterbed.nl.

Profiel

Beter Bed is actief in de Europese markt voor slaapcomfort. De activiteiten omvatten detailhandel met in totaal 1.117 winkels per eind 2010, via de ketens Beter Bed (actief in Nederland), Matratzen Concord (actief in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland, België en Polen), El Gigante del Colchón (actief in Spanje), BeddenREUS, Dormaël en Slaapgenoten (alle drie actief in Nederland) en MAV (actief in Duitsland). Verder is Beter Bed Holding via haar dochter DBC International actief in de ontwikkeling en groothandel van merkartikelen in de slaapkamerbranche in Nederland, België, Duitsland en in Spanje. Beter Bed Holding behaalde in 2010 een netto-omzet van ¤ 374,7 miljoen en is sinds december 1996 genoteerd aann Euronext Amsterdam. Het aandeel Beter Bed Holding is opgenomen in de Amsterdam Small cap Index.


----------




Beter Bed Holding NV