Kennis binnen zorg beter bereikbaar met Autonomy Auminence World


Auminence World maakt het voor artsen mogelijk om realtime samen te werken, de kwaliteit van de zorg te verbeteren en kosten te besparen

Nieuwegein, 20110317 -- Autonomy, leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen, introduceert Auminence World, een nieuwe module waarmee zorgprofessionals kunnen zoeken naar de juiste informatie en experts, passend bij een specifieke zorgvraag. De nieuwe module maakt onderdeel uit van Autonomy Auminence, het krachtige, op het Meaning Based Computing gebaseerde ‘point-of-care’ analysedashboard voor de zorg.

Omdat moderne zorginstellingen steeds hechter samenwerken en zijn uitgegroeid tot grote praktijken, groeit ook het volume van gestructureerde en ongestructureerde zorginformatie. Het vinden van een zorgprofessional met een specifiek specialisme en de juiste kennis wordt een steeds grotere uitdaging. Dankzij Auminence World hebben professionals in de zorg automatisch in kaart wie over welk specialisme beschikt en kunnen zij eenvoudig met hen in contact treden. De module voorziet daarnaast in out-of-the box verbindingen met veelgebruikt en actueel medisch onderzoek. Zorgprofessionals hebben met één intuïtieve oplossing toegang tot informatie die conceptueel verbonden is met hun eigen onderzoek of patiëntendossiers.

Auminence World heeft de volgende mogelijkheden:


  • Snelle, realtime en betrouwbare identificatie van medische experts met een automatisch vergelijkbaar conceptueel onderzoek naar en koppeling met relevante gebruikers en patiëntendossiers.  

  • Resultatenoverzicht van patiëntenzorg team (dokters en verpleegkundigen) of de community (dokters, verpleegkundigen en studenten).

  • Communicatietools waarmee direct contact tussen experts mogelijk is.

  • Visuele analyse en automatisch hyperlinken met conceptueel en contextueel vergelijkbare diagnoses.

  • Out-of-the box connecties met externe onderzoeken, inclusief de Britse medische pers.

  • Conceptuele herkenning van diagnoses, onderzoek en mensen.

    Auminence World is onderdeel van het krachtige ‘point-of-care’ analyse dashboard Autonomy Auminence. Auminence stelt professionals in de gezondheidszorg in staat om hun persoonlijke kennis te combineren met symptomen, klinische kenmerken en ziekten van de patiënt, door te voorzien in een checklist van eerder gestelde diagnoses, gebaseerd op een scala aan variabelen, zoals klinische kenmerken, geslacht en locatie. Bovendien integreert Auminence soepel met elektronische patiëntendossiers en bestaande medische structuren en wordt bij iedere nieuwe sessie gezorgd voor een inhoudelijke audit. Als cloudoplossing is Auminence toegankelijk vanaf elk mobiel apparaat, tablet, laptop en desktop pc.

    “Auminence World stelt medische professionals in staat om eenvoudig kennis van de medische wereld aan te boren”, legt Dr. Allan Stein, Head of Medical Technologies bij Autonomy uit. “Dit intuïtieve platform zet de Meaning Based technologie van Autonomy in om individuen met dezelfde relevante ervaring en gerelateerd onderzoek realtime te raadplegen. Dit zorgt voor een enorme verbetering van de werkervaring van artsen, verpleegkundigen, studenten en patiënten, wat resulteert in hogere kwaliteit tegen lagere kosten.”

    Over Autonomy Meaning Based Healthcare

    Autonomy Meaning Based Healthcare (MBH) is een bekroond allesomvattend platform van klinische diagnose en bestuurlijke informatietechnieken, ontworpen om ervoor te zorgen dat zorginstellingen in staat zijn een hogere kwaliteit te bieden tegen een lagere prijs. Autonomy Meaning Based Healthcare bouwt verder op de eerder behaalde en bewezen resultaten van het werken met zorgorganisaties en het unieke vermogen van Autonomy om alle vormen van ongestructureerde zorginformatie automatisch te begrijpen en te verwerken. Autonomy is een bepalende speler in de zorgsector met meer dan tien jaar ervaring in het leveren van baanbrekende technologieën aan zorginstellingen, zoals American Medical Association, BlueCross BlueShield, Kaiser Permanente, Loma Linda University Medical Center en Sutter Health. Als ‘s werelds meest vooraanstaande aanbieder van software voor ongestructureerde informatie en marktleider in bestuurlijke informatietechnologieën, is het Meaning Based Healthcare Platform van Autonomy de ideale oplossing voor het nieuwe tijdperk in de zorgsector. Voor meer informatie over Autonomy Meaning Based Healthcare kijk op: http://www.autonomyhealth.com.

    Over Autonomy
    Autonomy Corporation plc (LSE: AU. of AU.L) is leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen en koploper in de Meaning Based Computing benadering. Autonomy is recentelijk door IDC erkend als organisatie met het grootste marktaandeel en de snelste groei in de wereldwijde search and discovery markt. De technologie van Autonomy maakt het mogelijk dat computers de menselijke informatie volledig begrijpen. Iedere vorm van digitale elektronische data wordt conceptueel en contextueel begrepen, waaronder tekst, e-mail, web pagina’s en beeld- en geluidsmateriaal. Autonomy’s technologie vormt de motor van bedrijfskritische applicaties die afhankelijk zijn van ongestructureerde informatie. Autonomy biedt oplossingen voor pan-enterprise search, customer interaction solutions, information governance, end-to-end eDiscovery, records management, archiving, business process management, web content management, web optimization, rich media management en beeld- en geluidsanalyse.

    Het klantenbestand van Autonomy bestaat uit meer dan 20.000 internationale ondernemingen, advocatenkantoren en overheidsinstanties zoals AOL, BAE Systems, BBC, Bloomberg, Boeing, Citigroup, Coca Cola, Deutsche Bank, DLA Piper, Ericsson, FedEx, Ford, GlaxoSmithKline, Lloyds Banking Group, NASA, Nestlé, the New York Stock Exchange, Reuters, Shell, Tesco, T-Mobile, the U.S. Department of Energy, the U.S. Department of Homeland Security en the U.S. Securities and Exchange Commission. Autonomy heeft meer dan 400 OEM partners en resellers, waaronder Citrix, HP, Novell, Oracle, Sybase, Symantec en TIBCO. De onderneming heeft kantoren wereldwijd. Voor meer informatie: www.autonomy.com

    Autonomy en het Autonomy logo zijn gedeponeerde handelsmerken/of handelsmerken van Autonomy Corporation plc.. Alle andere handelsmerken zijn het bezit van hun respectievelijke eigenaars.





    Ingezonden persbericht