Syntens

Syntens zet aan tot eerder, beter en sneller innoveren. Daarom organiseert Syntens regelmatig workshops en bijeenkomsten over actuele onderwerpen, speciaal voor innovatieve MKB-ondernemers. Binnenkort staan in Zuid-Nederland de volgende workshops op het programma (de titels zijn klikbaar voor meer informatie):

Zie het origineel
Informatiebeveiliging in industriële procesomgevingen 17 maart te Eindhoven
De informatiebeveiliging in industriële procescontroleomgevingen loopt doorgaans sterk achter en het risico van cybercrime neemt hand over hand toe. TNO en Syntens bieden in een interessante workshop handvatten om hiermee om te gaan.

Zelf op zoek in octrooidatabanken 17 maart te Eindhoven Octrooidatabanken bieden een schat aan informatie en zijn een bron van inspiratie. In één middag leert u de ins & outs van octrooidatabanken. Voor deze workshop werken Kamer van Koophandel en Syntens samen met NL Octrooicentrum. Een deskundig adviseur van NL Octrooicentrum zal de workshop inhoudelijk verzorgen.

Leren van elkaar kring âOrganisatie in bloeiâ 28 maart te Herten Na een tijd van economische recessie en een financiële crisis, is het tijd om weer vooruit te kijken en uw ambities te gaan waarmaken. Dit speciaal voor MKB-ondernemers ontwikkelde programma laat u zien hoe de gewenste groeiambitie bewerkstelligd kan worden en wat uw rol als leider hierin is.

Sociale media 30 maart te Venlo
In samenwerking met de Kamer van Koophandel Limburg. Sociale netwerken zoals o.a. LinkedIn, Facebook, Twitter, wat kunt u ermee als ondernemer? Twitter, Blogs, forums, beeld en geluid delen via internet zijn ontwikkelingen die u als MKB-ondernemer niet kunt negeren. Hoe kunt u deze toepassingen slim laten werken voor uw bedrijf? Tijdens deze workshop krijgt u een boeiende algemene introductie over sociale media en zal meer diepgaand op het fenomeen LinkedIn worden ingegaan.

Het complete workshopaanbod van Syntens is te vinden op: www.syntens.nl/workshops


---