Ingezonden persbericht


Succesvolle heropening kringloopcentrum Woerden

Zaterdag 5 maart jl. zijn de deuren van kringloopcentrum Woerden weer geopend . Na de brand van 4 januari jl. is er hard gewerkt om de inwoners van Woerden en omgeving zo snel mogelijk weer een assortiment tweedehands artikelen te kunnen bieden. Al ruim voor 10:00 uur stonden de klanten te popelen om in de opgeknapte winkel iets van hun gading te zoeken. Zij feliciteerden de medewerkers met de heropening. De klanten waren blij met de mogelijkheid om weer volop te kunnen snuffelen naar leuke en interessante spullen, waaronder de collectie zomerkleding.

Het bezoekersaantal was dermate groot, dat het gezellig druk was. Door een storing aan de pinautomaat ontstond er een lange rij voor de kassa. Gelukkig kon men tijdens het wachten genieten van koffie met wat lekkers. Ondanks wat opstartproblemen, zoals de pinstoring, kan mede dankzij de enorme inzet van medewerkers en vrijwilligers worden teruggezien op een geslaagde heropening van het kringloopcentrum.

Het brengen van spullen vindt tijdelijk plaats via de winkelingang, aangezien het magazijngedeelte nog verder moet worden hersteld. De gemeente, die het pand verhuurt, doet er alles aan om ook dit deel van het pand weer gebruiksklaar te maken. De benodigde verbouwing zal waarschijnlijk niet eerder dan augustus klaar zijn.

Nieuwe en bestaande klanten van de kringloopwinkel in Woerden zijn van harte welkom op het adres Touwslagersweg 21. De openingstijden zijn: maandag van 13:00 - 17:00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 10:00 - 17:00 uur en zaterdag van 10:00 - 16:00 uur.

Voor het laten ophalen van nog bruikbare goederen kan men bellen met het gratis telefoonnummer 0800-574 64 54. Vanaf 1 april zal het ook mogelijk zijn via internet zelf online een ophaalafspraak te maken.