Wethouder Kremers reikt ISO certificaat uit aan Ambiance Zwembaden


EDE, 20110317 -- Op 17 maart heeft wethouder Kremers van de gemeente Ede onder grote belangstelling het ISO 9001-2008 certificaat uitgereikt aan Chris en Helma Milder van Ambiance. Ambiance Zwembaden ontvangt als eerste zwembadbouwer in Nederland het ISO 9001:2008 certificaat. Het certificaat is donderdag 17 maart 2011 uitgereikt door wethouder Kremers uit Ede, bij Ambiance Zwembaden in hun showroom langs de A12.

[Foto: Uitreiking ISO 9001 aan Ambiance Zwembaden] ISO 9001:2008 legt de nadruk op klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en continue verbetering. Met het verkrijgen van dit certificaat toont Ambiance Zwembaden uit Ede aan dat de bedrijfsprocessen voldoen aan de hoge eisen en regelgeving omtrent de dienstverlening en dat de kwaliteit is gewaarborgd. Het keurmerk bevestigt dat zij er alles aan doen om de klant die kwaliteit te leveren die hij verdient.

Chris en Helma Milder uit Doornenburg zijn al vele jaren eigenaar van Ambiance Zwembaden. Ambiance Zwembaden voert geheel in eigen regie totaalprojecten uit. Dus vanaf advies, bouw, installatie, onderhoud tot aan aftersales. Wel zo handig voor de opdrachtgevers, want zij hebben slechts te maken met één aanspreekpunt. Bovendien gaat er geen onnodige tijd verloren waardoor het project snel wordt opgeleverd. Dat Ambiance goed is in het uitvoeren  van totaalprojecten blijkt wel uit het feit dat zij als eerste zwembadinstallatiebedrijf in Nederland beschikt over het ISO 9001 certificaat.

Klik op de foto voor download in hoge resolutie 855.845 bytes