Gemeente Vlaardingen


Doe mee met NL DOET

05-01-2011 |

Op 18 en 19 maart 2011 organiseert het Oranje Fonds NL DOET: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook Vlaardingen doet dit jaar weer mee.

vlaardingse vrijwilligers

Voor vrijwilligers
NL DOET is interessant als u het leuk vindt een keer de handen uit de mouwen te steken voor een goed doel. Of misschien wilt u als bedrijfsuitje een keer het aangename met het nuttige verenigen? Kijk op www.nldoet.nl , zoek een klus die u aanspreekt en geef u op met familie, vrienden of collega's. Vindt u niet wat u zoekt, neem dan contact op met het Servicepunt Vrijwilligers Vlaardingen, (010) 248 4801 of stuur een e-mail.

Voor organisaties
NL DOET is interessant voor organisaties, want u kunt vele helpende handen tot uw beschikking krijgen. Wilt u een speciale actie op touw zetten? Alles kan. Een voorwaarde is dat u in ieder geval 10 vrijwilligers nodig heeft voor uw klus of activiteit. Meldt u zich aan via NL DOET, dan ontvangt u een gratis promotiepakket. Wanneer u aan de criteria van NL DOET voldoet en u meldt uw klus vóór 31 januari 2011 aan dan kunt u zelfs een bijdrage in de kosten ontvangen van het Oranje Fonds tot maximaal EUR 500. Aanmelden kan via www.nldoet.nl.

Zie ook

Relevante informatie


* Servicepunt Vrijwilligers

Contactinformatie

Postbus 1002
3130 EB Vlaardingen
Mail: info@vlaardingen.nl
Tel. (010) 248 4000