Gemeente Krimpen aan den IJssel


Kan uw organisatie vrijwilligers gebruiken?

Op 18 en 19 maart organiseert het Oranje Fonds, samen met duizenden organisaties in het land NL DOET. Met deze dag zet het Oranje Fonds de schijnwerpers op vrijwillige inzet. Zij doen dit door maatschappelijke organisaties en vrijwilligers bij elkaar te brengen. Heeft uw vereniging, organisatie of instelling ook te kampen met klussen die nodig moeten gebeuren, dan kunt u die aanmelden via de website: www.nldoet.nl. Meldt u voor 31 januari 2011 een klus aan, dan kan het Oranje Fonds een bijdrage leveren van maximaal 500 euro. Het Oranje Fonds heeft hiervoor 1 miljoen euro beschikbaar gesteld, maar op=op.

Klussen
Iedere organisatie die een klus aanmeldt via de website www.nldoet.nl ontvangt van het Oranje Fonds een pakket met promotiematerialen, zoals: vlaggetjes, posters en buttons. Hiermee bent u als organisatie duidelijk herkenbaar als deelnemer aan NL DOET. Klussen kunnen variëren van het opknappen van een speeltuin of een buurthuis tot het organiseren van een dagje uit voor ouderen of gehandicapten. NL DOET meldt alle klussen op de website waarna vrijwilligers kunnen inschrijven op een klus.

Klussers
Natuurlijk zijn voor alle klussen vele vrijwilligers nodig. Lijkt het u leuk om u een dag als vrijwilliger in te zetten? Ook dan kunt u zich aanmelden via de website: www.nldoet.nl