Gemeente Coevorden


NL Doet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland

vrijdag 28 januari 2011

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk gemeente Coevorden, onderdeel van Welzijn 2000, roept organisaties op om klussen aan te melden voor de NL Doet dagen op 18 en/of 19 maart. In het hele land zijn tijdens deze dagen duizenden mensen vrijwillig aan het klussen bij maatschappelijke organisaties.
Klussen zijn mogelijk in alle soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan het opknappen van een speeltuin, buurthuis of tuin, het organiseren van een leuke middag voor ouderen of gehandicapten, of een dag werken in de natuur. Collega's, klasgenoten, buren, vrienden, teamleden: iedereen die iets in zijn omgeving wil aanpakken, kan meedoen.

Voordelen

Het aanmelden van een klus levert maatschappelijke organisaties de nodige voordelen: extra handen om klussen uit te voeren, naamsbekendheid, en een nieuw netwerk van contacten en eventueel vrijwilligers.

Aanmelden

U kunt uw klus aanmelden via de website www.nldoet.nl. Klussers kunnen via deze website intekenen op een klus. Organisaties die zich aanmelden voor 12 februari 2011 maken kans op een financiële bijdrage. Kijk ook op www.vrijwilligerswerkdrenthe.nl/coevorden voor meer informatie.