Gemeente Spijkenisse


`NL Doet' in Spijkenisse

11 februari 2011

NL DOET

Op 18 en 19 maart 2011 komen duizenden organisaties in het hele land weer in actie om de vrijwillige inzet in de spotlights te zetten.

Zij doen dit in samenwerking met het Oranje Fonds tijdens `NL Doet'. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, in 2010 waren ongeveer 150.000 mensen actief, een recordaantal.

Iedereen wordt opgeroepen om eenmalig de handen uit de mouwen te steken voor een klus op vrijdag 18 of zaterdag 19 maart 2011, bij een vrijwilligersorganisatie.

Ook in Spijkenisse zijn organisaties en vrijwilligers enthousiast en actief. De gemeentelijke Vrijwilligerscentrale is intermediair voor Spijkenisse en vraagt speciale aandacht voor een aantal van de `NL Doet' klussen in Spijkenisse.

Stichting Zuidwester organiseert tijdens `NL Doet' op vrijdag 18 maart 2011 van 09.00 tot 16.00 uur een voorjaarsmarkt rond het Oude Raadhuis aan de Koningin Julianastraat. Hiervoor zijn heel hard extra handen nodig.

Stichting MEE zoekt medewerkers die promotiemateriaal willen rondbrengen. Vrijwilligers informeren geĂŻnteresseerden over de actie om nieuwe vrijwilligers te werven voor MEE.

Meer informatie of een overzicht van alle klussen is te vinden op de website www.nldoet.nl. Via deze website kunt u zich ook aanmelden voor de klus van uw keuze.

Externe links


* NL DOET [Let op! De website www.nldoet.nl opent in een nieuw venster.]

Interne links


* Adres- en telefoongegevens Vrijwilligerscentrale Spijkenisse