Gemeente Súdwest Fryslân


Nieuws

Aanmelden voor NL DOET: Vrijwilligers in actie

Logo NL DOET

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart 2011 organiseert het Oranje Fonds, samen met duizenden organisaties in het land, NL DOET - de grootste vrijwilligersactie van Nederland. De gemeente Súdwest Fryslân wil graag samen met u een succes maken van NL DOET! Doe ook mee!

NL DOET promoot vrijwillige inzet en activeert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken en/of iets te betekenen voor een ander. Vorig jaar waren zo'n 150.000 Nederlanders actief, een recordaantal. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van veel sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NL DOET zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NL DOET bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk.

Doe ook mee!
Ook u kan zich als vrijwilliger aanmelden om net als het college van de gemeente Súdwest Fryslân de handen uit de mouwen te steken. Dat kan als individu, maar natuurlijk ook met een groepje, bijvoorbeeld met collega's of vrienden. Bent u handig en vindt u het niet vervelend een paar uurtjes flink aan te pakken, of vindt u het leuk om anderen een prettige dag te bezorgen? In vrijwilligerswerk is veel mogelijk.

Aanmelden voor een klus
Aanmelden voor NL DOET op 18 of 19 maart 2011 kan via de website www.nldoet.nl.