Gemeente Vlaardingen


Vlaardingen doet mee met NL DOET

07-03-2011 |

Wat doet u op 18 en 19 maart?

Vrijwilligers in Vlaardingen kunnen op 18 en 19 maart 2011 meedoen aan NL DOET. NL DOET is een landelijke campagne die iedereen stimuleert om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken voor een goed doel: een maatschappelijk betrokken Nederland. Het Oranje Fonds organiseert NL DOET met duizenden vrijwilligersorganisaties in het land.

logo nl doet In Vlaardingen kunnen deelnemers aan de slag bij verschillende vrijwilligersorganisaties. Het gaat om afgeronde klussen waar deelnemers zich voor kunnen aanmelden. Bijvoorbeeld het opknappen van de tuin bij een wijkcentrum, het schilderen van een zeecontainer, een wanddecoratie maken, schilderen, tegelen en dakbedekken. Alle klussen zijn te vinden op de website www.nldoet.nl. Via deze website kunnen deelnemers zich opgeven voor een klus.

Actief
NL DOET is een laagdrempelige manier om te starten met Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Afgelopen jaar waren zo'n 150.000 Nederlanders actief. Dit jaar wil de organisatie nog veel meer mensen op de been krijgen. De campagne richt zich op bestaande groepen zoals bedrijven, families, collega's, sportteams en verenigingen.

Contactinformatie

Postbus 1002
3130 EB Vlaardingen
Mail: info@vlaardingen.nl
Tel. (010) 248 4000