Gemeente Boxmeer


Wethouders aan de slag op NL Doet

Wethouders Willy Hendriks-van Haren en Erik Ronnes gaan in het kader van NL DOET op vrijdag 18 maart aan de slag in het Kloosterhuis in Sambeek. Samen met andere vrijwilligers isoleren zij daar de zolder. Zij willen op deze manier hun respect tonen voor het goede werk dat de vele vrijwilligers en organisaties elke dag weer in de gemeente Boxmeer verrichten.

NL DOET is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en stimuleert iedereen om op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart de handen uit de mouwen te steken. Met deze actie wil het Oranjefonds laten zien hoe belangrijk vrijwilligerswerk is.

In het Kloosterhuis, maar ook bij andere klussen in de gemeente Boxmeer, zijn vrijdag 18 en zaterdag 19 maart nog flink wat vrijwilligers welkom. Op www.nldoet.nl zijn alle klussen in de regio te vinden. Als u uw postcode intikt, krijgt u de projecten in beeld, het dagdeel of de dag dat het plaatsvindt, of het buiten of binnen is en het aantal vrijwilligers dat daarvoor nog nodig is.

Als u die dagen niet kunt, of door NL DOET de smaak te pakken krijgt, kunt u zich als vrijwilliger aanmelden bij Actieradius Land van Cuijk. Deze organisatie biedt op allerlei terreinen vacatures voor vrijwilligers. Op www.actieradius.nu vindt u meer informatie.