Gemeente Waddinxveen


College en medewerkers gemeente Waddinxveen doen mee met NL DOET

Op vrijdag 18 maart 2011 doen leden van het college en medewerkers van de Gemeente Waddinxveen mee aan de actie NL DOET. De gemeente draagt hiermee het vrijwilligerswerk een warm hart toe.

NL DOET is de grootste landelijke vrijwilligersactie van Nederland. Met deze actie wordt de vrijwillige inzet in de schijnwerpers gezet en wordt iedereen opgeroepen om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Er zijn deze dagen ruim 150.000 mensen in Nederland actief om alle klussen te klaren. Overal in Nederland kan men vrijwillig aan de slag, ook op een aantal plaatsen in Waddinxveen.

In Waddinxveen zijn er op dit moment twee organisaties die meedoen aan de landelijke vrijwilligersactie NL DOET; Zorgcentrum Souburgh en Vrienden van Vierstroom.

De collegeleden gaan vrijdag 18 maart tussen 10.00 en 14.00 uur aan de slag bij Zorgcentrum Souburgh, waar zij assisteren bij de voorbereidingen van een feestelijke high tea en bingo voor bewoners. De bewoners krijgen deze middag aangeboden wegens de ongemakken die de renovatie de afgelopen maanden met zich heeft meegebracht.