Launch iPad 2 in het Qurius Inspirience Center


ZALTBOMMEL, 20110321 -- Op vrijdag 25 maart 2011 organiseert Qurius de lancering van de iPad 2 voor de Nederlandse zakelijke markt. Niet alleen is de iPad 2 33% dunner, 15% lichter en kun je nog prettiger surfen, emailen en films kijken. Juist voor zakelijk gebruik is de iPad 2 een enorme sprong voorwaarts. De iPad 2 is dan ook de ideale tool voor directie en managers voor het lezen van documenten, scannen van klantinformatie en snel inzicht in de laatste financiële gegevens.

“Bring your own device” is een duidelijke trend in de markt. Gebruikers nemen hun eigen device mee naar de werkvloer en willen vanzelfsprekend toegang tot bedrijfsapplicaties, email en documenten. De iPad is immers de ultieme Cloud Viewer, waarmee je toegang hebt tot alle informatie in de cloud.   

Wordt de IT afdeling hier zenuwachtig van? Niet nodig! Qurius heeft ruime ervaring met het ondersteunen van iPads en iPhones in bedrijven. Wij weten hoe je een iPad gebruikt binnen een op Microsoft gebaseerd netwerk, enterprise applications ontsluit met behoud van veiligheid en data integriteit in een zakelijke omgeving. De iPad is ideaal om je projectdocumenten en stukken op te lezen. Hoe zorg je ervoor dat je het gemak houdt van de iPad maar de ondersteuning krijgt van je business software, zoals je document management systeem, inzicht in je bedrijfsvoering of je klanten? Qurius heeft de ervaring en de tools om vlekkeloos met de iPad aan de slag te kunnen gaan.

Op vrijdag 25 maart 2011 kunnen Qurius klanten en andere geïnteresseerden tussen 10.00 en 15.00 uur één van de drie interactieve workshops bijwonen in het Qurius Inspirience Center in Zaltbommel. Tijdens de workshops kunnen bezoekers uitgebreid kennismaken met de iPad 2, met slimme bedrijfsapplicaties.

Voor meer informatie en aanmelding: www.qurius.nl/ipad2

Volg de launch via op twitter via #ipad2voordirecteuren

 [einde bericht]





Qurius NV