Politie Rotterdam Rijnmond

Politie houdt verdachte overval aan

Datum publicatie: 17-03-2011 15:36

Op dinsdag 15 maart is een 16-jarige jongen aangehouden door het arrestatieteam van de politie Rotterdam-Rijnmond, op verzoek van het Regionaal Team Overvallen. Hij wordt verdacht van het plegen van een overval op een levensmiddelenwinkel op de Beukelsdijk op 30 januari 2011.

Op zondag 30 januari omstreeks 17.20 uur is een levensmiddelenwinkel aan de Beukelsdijk overvallen door twee personen. Onder bedreiging van een vuurwapen en een honkbalknuppel eisten de overvallers geld. Het Regionaal Team Overvallen van de politie Rotterdam-Rijnmond startte een onderzoek. Op 15 maart kon een verdachte uit Rotterdam worden aangehouden. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Regionaal Team Overvallen
Sinds begin dit jaar is het Regionaal Team Overvallen gestart. Dit team onderzoekt alle overvallen, die in de regio Rotterdam-Rijnmond worden gepleegd. Door het formeren van één regionaal team bundelt de politie de krachten om zo sneller tot aanhoudingen van verdachten over te gaan en het aantal overvallen te verminderen door repressie en preventie.