Gemeente Zwijndrecht

Zwijndrecht is schrijver rijker

Spannend kinderboek, Tumult op Tiengemeenten

Zwijndrechtenaar René Kerkhoven heeft een spannend jongensboek geschreven. Tumult op Tiengemeenten gaat over Luuk en Tim uit Dordrecht die een vakantie doorbrengen op het eiland Tiengemeten en daar allerlei avonturen beleven samen met Max hun herdershond. Tumult op Tiengemeten is het schrijversdebuut van René Kerkhoven. René heeft zijn eigen adviesbureau en in zijn vrije tijd heeft hij met veel plezier dit kinderboek geschreven.

Donderdag 17 maart heeft wethouder Onderwijs en Jeugd, Miranda de Vries, het boek in ontvangst genomen in boekhandel Scheurwater in winkelcentrum Walburg. Miranda de Vries: `Lezen is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. En een spannend avonturenboek maakt het juist aantrekkelijk om te gaan lezen. Daarnaast is het natuurlijk erg leuk dat dit boek geschreven is door een Zwijndrechtenaar en dat het zich afspeelt in onze eigen regio.'

Tijdens de uitreiking Rene heeft verteld dat hij al weer werkt aan deel twee dat zich af gaat spelen in de binnenstad van Dordrecht.